Afbeeldingen Huawei phablet opgedoken

Vandaag zijn er diverse afbeeldingen opgedoken van een nieuwe Huawei phablet. Het scherm heeft een 7-inch scherm waardoor het eigenlijk een tablet is. Volgens de bron gaat het hierbij om een phablet aangezien er ook een belfunctie aanwezig is.

Phablet-Huawei

Op de afbeeldingen is de phablet in vergelijking met de Note 3 en iPhone 5 zeer groot, en vrij onhandig om als telefoon te gebruiken. Wij gaan er maar even vanuit dat het gaat om een tablet met een simkaart houden voor 3G data abonnementen. Volgens de bron beschikt het apparaat op een 7-inch scherm met een resolutie van 1920×1200 pixels. De quad core processor is zelf ontwikkeld door Huawei en is geklokt op een snelheid van 1,6Ghz. Ook is er naast de quad core processor 2GB aan werkgeheugen aanwezig.

Wel is er een zeer voordelig prijskaartje, volgens de bron zal de tablet verkocht worden voor 1200 Chinese Yuan, omgerekend zo’n 145 euro. Als Huawei inderdaad dit nieuwe product zal lanceren horen we hiervan waarschijnlijk meer tijdens de MWC beurs in Barcelona.

Vorig artikelMedion smartphones naar Bart Smit
Volgend artikelNokia komt tijdens MWC met Android smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in