Windows Phone 8.1 SDK vrijgegeven aan ontwikkelaars

Microsoft is vandaag begonnen met het verspreiden van de nieuwe preview versie van Windows Phone 8.1 SDK. De eerste preview is inmiddels beschikbaar aan een kleine selecte groep ontwikkelaars. Deze groep ontwikkelaars kunnen tijdig hun apps aanpassen op de nieuwe Windows Phone 8.1 versie. Om welke ontwikkelaars het gaat is niet duidelijk.

Windows-Phone-8.1

Tijdens de BUILD conferentie in april zal Microsoft het nieuwe Windows Phone 8.1 officieel presenteren. Tot die tijd zal Microsoft het OS verder ontwikkelen en uitbreiden nar ontwikkelaars. Verwacht wordt dat de media pas tijdens de BUILD-conferentie op de hoogte wordt gesteld, hierdoor zijn er momenteel alleen nog geruchten beschikbaar van Windows Phone 8.1.

Microsoft is momenteel al enige tijd bezig met de ontwikkeling van Windows 8.1, wel zijn er al enkele details uitgelekt waaronder diverse screenshots en het notificatiecentrum; Action Center. Waarschijnlijk zal Microsoft vrij snel na de lancering het OS beschikbaar stellen voor de gebruikers. Hierdoor zou de populariteit van het besturingssysteem weleens flink kunnen toenemen. Een exacte datum is momenteel nog niet bekend, wellicht zal Nokia tijdens het MWC ook meer informatie vrijgegeven over het nieuwe mobiele OS.

 

 

Vorig artikelMedion Life P4501 vanaf 17 februari bij Bart Smit
Volgend artikelSamsung toont nieuwe TouchWiz iconen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in