GeeksPhone revolution zal verkocht worden voor 289 euro

De GeeksPhone is een nieuw type smartphone welke draait op meerdere besturingssystemen. Met de GeeksPhone kan jezelf bepalen welke versies je wil gebruiken en installeren op de smartphone. De GeeksPhone zal vanaf 20 februari verkocht worden voor een bedrag van 269 euro. 

Geeksphone

De Geeksphone is een smartphone welke de mogelijkheid heeft om er twee mobiele besturingssystemen op te installeren. Bij het opstarten van de GeeksPhone Revolution krijg je daarom de mogelijk om óf Googles Android of Mozilla’s Firefox OS op te starten. GeeksPhone zal de revolution smartphone voor 289 euro verkopen.

De smartphone beschikt over een 4,7-inch scherm met een resolutie van 960×540 pixels, intern is er een Intel Atom processor aanwezig welke draait op een snelheid van 1,6Ghz. Ook is er standaard 1GB werkgeheugen aanwezig. Verder beschikt de smartphone over een 8 megapixel camerasensor met LED flits en de mogelijkheid om 1080p video op 30fps op te nemen. Verder zijn er diverse connectiviteit aansluiten aanwezig waaronder: WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth Class 3.0.

Vorig artikelWindows Phone 8.1 heeft ondersteuning voor 384×640 pixels scherm
Volgend artikelAndroid 4.3 Jelly Bean voor Sony Xperia SP beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in