Foto’s opvolger Xperia Z1 opgedoken

Vandaag zijn er op internet een aantal foto’s verschenen van de mogelijke Xperia Z1 opvolger. De foto’s tonen een nog onbekende smartphone met een iets groter scherm dan de huidige Xperia Z1 van Sony. De smartphone heeft waarschijnlijk de codenaam Sirius gekregen. 

Xperia-Z1

De nieuwe Android smartphone is rond de 152x75mm groot en heeft veel weg van de voorganger, wel is er een ronder design aanwezig. De  foto’s zijn opgedoken via de Japanse Digi-wo website. Op de foto’s zien we een smartphone in zowel zwart als wit. Volgens de bron beschikt de smartphone over een 5,2-inch scherm.

De foto’s komen overheen met eerdere foto’s van de smartphone. De nieuwe smartphone is een kleine verbeteringen ten opzichten van de eerdere Xperia Z1 smartphone. Zo heeft de nieuwe smartphone de mogelijkheid om beelden op te nemen in 4k en slow motion.  Ook is de smartphone voorzien van Android 4.4 in combinatie met de Android skin van Sony.  Sony zou het toestel over anderhalve week willen presenteren op telecombeurs Mobile World Congress in Barcelona.

Vorig artikelNokia Lumia 1320 eind van de maand beschikbaar
Volgend artikelCanon komt met 1200D instap DSLR camera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in