Lidl verkoopt SurfTab Xiron 7-inch tablet voor 99 euro

De supermarkt keten Lidl heeft vanaf aanstaande maandag een tablet in het winkel assortiment. Het gaat hierbij om een 7-inch tablet welke draait op Android 4.2 en beschikt over een quad core processor. Het scherm heeft een resolutie van 1280×800 pixels. De tablet zal verkocht worden voor 99,99 euro.

Lid-tablet

De tablet is een SurfTab Xiron 7-inch tablet, zoals de naam al aangeeft beschikt de tablet over een 7-inch scherm met een resolutie van 1280×800 pixels. De processor is een quad core chip welke de beschikking heeft over 4 cores. Aan de voorzijde zit een 0,3 megapixelcamera. Er is 1GB RAMgeheugen in deze SurfTab, 8GB opslagruimte en is er de mogelijkheid dit uit te breiden met een microSDkaart. De processor is een 1Ghz geklokte Cortex A7.

Beschikbaarheid: 

De tablet zal vanaf aanstaande maandag 17 februari verkocht worden bij de Lidl voor een bedrag van 99,99 euro. Lidl verkoop de tablet niet bij alle regio’s. Voor meer informatie over de filialen welke de tablet verkopen kan je het beste de folder of website van lidl bekijken.

Vorig artikelGoogle en Apple ondernemen actie tegen Flappy Bird klonen
Volgend artikelSysteemupdate voor Xbox One vrijgegeven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in