Foto’s tonen nieuwe HTC One smartphone

Deze week zijn er opnieuw diverse afbeeldingen opgedoken van de nieuwe HTC One welke waarschijnlijk volgende week tijdens het MWC aangekondigd zal worden door HTC. Afgelopen week zijn er al diverse render afbeeldingen opgedoken van de smartphone. 

HTC-One

Het lijkt er nu op dat er ook diverse afbeeldingen zijn opgedoken van de nieuwe HTC One smartphone. Volgens de bron gaat het hierbij om een legitieme lek. Op de afbeeldingen zijn een aantal interessante dingen terug te vinden, waaronder de afgeronde hoeken van de smartphone en de twee cameralenzen op het toestel. Naast de camera is er een dual-led-flitser aanwezig. Verder lijkt er ruimte te zijn voor een Micro-SD kaart, en vinden we de overige elementen zoals de microfoon op de gebruikelijke locaties terug. Het is opvallend dat HTC weer komt met de Micro-SD kaart lezer aangezien vele toptoestellen van HTC  deze functie niet meer hebben. Ook zal de nieuwe HTC draaien op de Sense 6 interface.

Waarschijnlijk zal HTC eind deze maand de nieuwe smartphone op de markt brengen tijdens het MWC, vooralsnog zijn verdere details nog onbekend.

Vorig artikelSysteemupdate voor Xbox One vrijgegeven
Volgend artikelSpecificaties Samsung Galaxy Tab 4 opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in