Office rond juli beschikbaar voor iPad

De iPad versie van de Microsoft suite Office zal rond juli beschikbaar komen voor de iPad. Volgens Microsoft kenner Mary Jo Foley zal Microsoft rond juli een complete suite op de markt brengen voor de iPad serie. Geruchten over iPad-varianten van apps als Word, Excel en PowerPoint doen al jaren de ronde. In juni 2013 lanceerde het bedrijf iPhone-versies van deze apps.

ipad_iwork

De ontwikkelingen van een iPad versie zijn momenteel nog erg stil. De ontwikkelingen voor een tablet versie nemen meer tijd in beslag waardoor Microsoft nog ruim één jaar de tijd heeft voor de ontwikkeling van een iPad app. Saillant detail is dat volgens ZDNet de iPad-versie nog eerder zal uitkomen dan een versie voor Windows 8 met ondersteuning voor aanraakschermen. Momenteel is er nog geen suite geschikt welke zich richt op de touchscreen van de Windows RT en Windows 8 omgeving.

Microsoft heeft daarom de ontwikkeling opgevoerd waardoor ze rond juli met een nieuwe tablet versie op de markt zullen komen speciaal gericht op de iPad. Wanneer er meer details verschijnen over de nieuwe Office versie voor de iPad is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelSpecificaties Blackberry Z3 opgedoken
Volgend artikelNokia X Android smartphone uitgelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in