Medion Lifetab tablet MD98516 te koop bij de Aldi

De Aldi verkoopt vanaf woensdag 26 februari de nieuwe Medion Lifetab MD98515 in Nederland. De nieuwe Medion Lifetab E10316 is een tablet welke beschikt over een 10,1-inch scherm met een HD resolutie van 1280×800 pixels. Standaard draait de Medion tablet op een 1,6Ghz Quad Core processor met 16GB intern geheugen. Ook kan je het interne geheugen uitbreiden via een MicroSD kaart tot maximaal 32 GB.

Medion-E10316

Er is een quadcore-soc ingebouwd met kernen van het Cortex A9-type en een kloksnelheid van 1,6GHz. Momenteel is meer informatie van de processor nog onduidelijk, waarschijnlijk gaat het om een mediatek chipset, aangezien deze chipsets vaak gebruikt worden bij de goedkopere smartphones en tablets. De tablet is voorzien van 1GB aan RAM en 16GB interne opslagcapaciteit, het intern geheugen kan je uitbreiden doormiddel van een MicroSD kaartje tot maximaal 32 GB. De accu zou het ongeveer 6 uur uithouden op een volle lading en er is een micro-hdmi-uitgang en infraroodsensor ingebouwd. De tablet draait op Android 4.2.

De tablet zal vanaf woensdag 26 februari verkocht worden bij de Aldi voor een bedrag van 179 euro. De voorraad is zeer beperkt van de Medion Lifetab tablet bij de Aldi filialen.

 

Vorig artikelNokia X Android smartphone uitgelekt
Volgend artikelSimyo voegt 4G ondersteuning toe aan netwerk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in