HTC One opvolger komt op 25 maart

HTC zal de opvolger van de huidige HTC One op 25 maart presenteren. Dat heeft de fabrikant vandaag laten weten. De presentatie vindt plaats in New York en Londen tijdens een gelijktijdig evenement. HTC heeft de nieuwe introductie van het toestel gepland op dinsdagochtend 25 maart 12.00 uur Nederlandse tijd.

HTC-One-2

De uitnodiging is vandaag opgedoken en waarschijnlijk verzonden naar de pers. Met de prestatie van de nieuwe HTC One opvolger zou HTC concurreren met de nieuwe Galaxy S5 welke Samsung komende maandag tijdens het MWC in Barcalona zal presenteren. Ook Sony zal daar het nieuwe high-end model aankondigen.

Er gaan afgelopen weken veel geruchten over de opvolger van de One, met als codenaam M8. De geruchten vermelden dat de nieuwe smartphone van HTC zal draaien op een nieuwe Snapdragon 800 van Qualcomm. Ook beschikt de telefoon volgens de geruchten over een 5-inch Full HD scherm. Verder lijkt er ruimte te zijn voor een Micro-SD kaart, en vinden we de overige elementen zoals de microfoon op de gebruikelijke locaties terug. Het is opvallend dat HTC weer komt met de Micro-SD kaart lezer aangezien vele toptoestellen van HTC  deze functie niet meer hebben. Ook zal de nieuwe HTC draaien op de Sense 6 interface.

Vorig artikelSimyo voegt 4G ondersteuning toe aan netwerk
Volgend artikelSamsung maakt Android 4.4 update plannen bekend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in