Telegram: Per dag 500.000 nieuwe gebruikers

Telegram Messenger is de nieuwe concurrent op de zeer populaire Whatsapp applicatie. De nieuwe messaging app voor iOS en Android heeft veel weg van Whatsapp en werkt zo goed als hetzelfde. Na het nieuws dat Whatsapp is overgenomen door Facebook zijn er ruim een half miljoen gebruikers bijgekomen. 

Telegram

Momenteel staat de messaging app in vele landen op de nummer één in de store. Momenteel staat de app op nummer één in acht landen waaronder: Chili, Mexico, Nederland, Ghana, Duitsland, Spanje, Nicaragua en Paraguay. Telegram messaging app is momenteel beschikbaar voor iOS en Android. De app is ontwikkeld door Pavel en Nikolai Durov, geen onbekende in de tech wereld aangezien zij de mensen zijn achter het sociale netwerk VK.

Niet alleen Telegram maakt een groei door de overname van Whatsapp. Diverse secure chat applicatie’s stijgen momenteel ook flink in de hitlijsten, zo is ChatSecure voor Android populair in Duitsland  en Threema in Nederland, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Volgens de ontwikkelaars is de website erg veilig, de oprichters Nikolai Durov van Telegram laten weten; als er iemand is welke de encryptie van Telegram kan krijgen zal er een beloning van 200.00 in bitcoins uitgekeerd worden.

Vorig artikelAdobe lanceert noodpatch voor Flash Player
Volgend artikelEerste afbeeldingen Oppo FInd 7 uitgelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in