Samsung Galaxy Gear 2 opgedoken

Vandaag zijn er opnieuw enkele afbeeldingen opgedoken van de Samsung Galaxy gear 2. Op de afbeelding zien we de opvolger van de huidige Galaxy gear met een aantal verbeteringen waaronder een nieuw uiterlijk. Samsung zal op het Mobile World Congress in Barcelona volgende week niet alleen de nieuwe Galaxy S5 tonen, er wordt ook een opvolger van de Galaxy Gear gepresenteerd.

Volgens de laatste geruchten zal de smartwatch op het Tizen OS draaien. Ook zal de nieuwe Galaxy Gear 2 een nieuwe OLED scherm krijgen. De afbeeldingen zijn gelekt via het Twitter account van evleaks. Volgens @evleaks gaat het hier om de Galaxy Gear 2 en de Galaxy Gear 2 Neo. De Galaxy Gear 2 Neo is waarschijnlijk een goedkoper model welke zal beschikken over goedkopere hardware specificaties. In vergelijking met de huidige Samsung Galaxy gear zijn de vier schroeven aan de voorkant verbogen in de behuizing.

Helaas is de afbeelding van @evleaks vrij onduidelijk. Het gaat hierbij om een afbeelding van de Galaxy Gear 2 en Galaxy Gear 2 Neo.

Update: Verbeterde kwaliteit foto toegevoegd 

Samsung

Vorig artikelBelastingdienst waarschuwt opnieuw voor valse e-mails
Volgend artikelWhatsapp kampt met wereldwijde storing 22-2-2014

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in