Beveiligde Blackphone gaat in de verkoop

Het bedrijf Silent Circle heeft vandaag de nieuwe Blackphone officieel aangekondigd, het gaat hierbij om een nieuwe smartphone welke vooral is ontworpen op veiligheid waarbij privacy van de gebruiker centraal staat. Het toestel ziet er redelijk normaal uit en beschikt over redelijke specificaties.

BlackPhone

De Blackphone beschikt over een 4,7-inch scherm met een nog onduidelijke resolutie. Er is een quad core processor aanwezig welke draait op een kloksnelheid van minimaal 2Ghz. Naast de quad core processor is er ook 2GB aan werkgeheugen aanwezig en 16GB interne opslag. Dankzij een aangepaste versie van Android is het mogelijk om normale Android-apps te draaien, de gebruiker kan zelf bepalen welke apps toegang krijgen tot de smartphone. Daarnaast schakelt de telefoon wifi automatisch uit als iemand het vertrouwde thuis- of kantoornetwerk verlaat, hierdoor is het onmogelijk om wifi tracking te gebruiken en kan je toestel ook niet gevolgd worden door diverse bedrijven.

Beschikbaarheid:

De Blackphone is niet goedkoop en zal verkocht worden voor een bedrag van 629 euro. Dit is inclusief de kosten van het abonnementen van de aanwezige applicaties. KPN heeft aangegeven dat ze de smartphone willen verkopen.

Vorig artikelSony onthult nieuwe Xperia Z2 tablet
Volgend artikelHuawei komt met nieuwe Ascend P7 Mini

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in