Philips introduceert Android all-in-one pc

Philips heeft vandaag een nieuwe All in One android pc aangekondigd, het gaat hierbij om een Philips model welke de beschikking heeft over een 21,5 of een 23-inch scherm. De apparaten beschikken over een full HD LCD en draaien op een Nvidia Tegra T33 QuadCore Processor met 2GB aan DDR3 geheugen. Ook is er ondersteuning voor een muis en toetsenbord en is er 8GB intern geheugen.

Philips-all-in-one

De All-in-one systemen krijgen de typenummers S221C4AFD en S231C4AFD met zich mee, Philips richt zich voornamelijk op de thuisgebruiker. Philips heeft de systemen uitgerust met een standaard welke het mogelijk maakt om zowel staand als in een hoek van 54 graden liggen en in een hoek van 12 graden te plaatsen. De all-in-ones kunnen ook gebruikt worden als een gewone monitor. Philips heeft mogelijkheden voor signaalinvoer via vga en mhl-hdmi ingebouwd.

Philips heeft de systemen verder voorzien van zowel een draadloos als bedraad netwerk, de all-in-one systemen hebben twee 2.0 USB poorten, sdhc-kaartlezer en 1 megapixel webcam aan de voorzijde. Een nadeel is dat er maar twee aanraakpunten aanwezig zijn welke je tegelijk kan registeren. De apparaten draaien op Android 4.2 en de adviesprijzen zijn 439 euro voor de 21,5″-monitor en 469 euro voor de 23″-variant

Vorig artikel16GB Galaxy S5 heeft slechts 7,8GB vrije opslagcapaciteit
Volgend artikelApple dicht ernstig SSL probleem voor iOS en Mac OSX

1 REACTIE

  1. Zag ze vandaag bij de mediamarkt voor slechts 245 euro. Lijkt me super als 2e tv met webtv of netflix, daarnaast op internetten. Grote digitale fotolijst want heeft alleen maar 1 snoer voor stroom nodig, plus externe touchscreen voor een windows 8.1 pc. :-)) Philips terug in de computermarkt ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in