Servicepack SP1 voor Office 2013 vrijgegeven

Microsoft heeft vandaag zijn eerste servicepack voor de Office 2013 office suite vrijgegeven, naast Office ontvangt ook SharePoint 2013 en Exchange 2013 een SP1 update. Het pakket bestaat uit een aantal nieuwe functionaliteiten en verbeteringen, ook zijn er diverse beveiligingsupdates aanwezig. 

Office-update

Gebruikers van Office 2013 krijgen binnen een maand de melding dat SP1 voor ze klaarstaat, terwijl het pakket voor Exchange en SharePoint Server 2013 direct te downloaden is vanaf de website. Microsoft heeft onder andere de compatibiliteit verbeterd met Windows 8.1 en Internet Explorer 11. Volgens Microsoft werkt Office nu ook een stuk beter met Windows 2012 R2. Microsoft claimt ook verbeteringen doorgevoerd te hebben bij de virtualisatietechnologie die Office 365-gebruikers met een enkele klik desktopapplicaties laat installeren en updaten.

Binnen Office is de applicatie Skydrive hernoemd naar OneDrive. Ook qua beveiliging zijn er vele voordelen aangezien de SP1 update vooral een stuk veiliger is door de verholpen bugs in de software.

Vorig artikelGooPhone komt met Galaxy S5 copy
Volgend artikelMeekijken met iOS apparaten mogelijk door bug

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in