Sony Xperia Z2 vanaf 7 april te koop voor 649 euro

Sony Nederland heeft vandaag bekend gemaakt dat de Xperia Z2 vanaf 7 april verkocht zal worden in Nederland. De waterdichte smartphone krijgt een adviesprijs mee van 649 euro. en zal vanaf 7 april al verkocht worden in Nederland. 

Xperia-Z2

Op 7 april krijgen de distributeurs het toestel binnen, kort hierna zal de Xperia Z2 ook verkocht worden via andere winkels waardoor het toestel in het gehele land verkocht azl worden. De grootste concurent de Galaxy S5 zal vanaf 11 april verkocht worden in Nederland voor een bedrag van 699 euro, de Xperia Z2 zal verkocht worden voor 643 euro als adviesprijs.

De Xperia Z2 van Sony komt in twee kleuren beschikbaar waaronder zwart, wit en paars. Het toestel werd afgelopen week aangekondigd op het Mobile World Congress in Barcelona. Net zoals de voorganger is de Sony Z2 waterdicht en beschikt het toestel over een 5,1-inch scherm met een Full HD resolutie. De Qualcomm 801-processor doet zijn werk in de Xperia Z2, net als 3GB aan ram. Ook beschikt de smartphone over een 20,1 megapixel camera welke gelijk is aan die van de Xperia Z1.

 

Vorig artikelKPN heft blokkering The Pirate Bay op
Volgend artikelBitcoin handelaar Mt.Gox Failliet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in