Killzone: Shadow Fall Multiplayer tijdelijk gratis voor PS4

De multiplayer modus van Killzone Shadow Fall is tijdelijk gratis te spelen van 4 tot 11 maart, de week voor de release van Titanfall heeft Sony een actie gehouden om de online versie tijdelijk gratis beschikbaar te stellen. De ontwikkelaar Guerilla Games heeft het nieuws getoond op de officiële webblog van Killzone.

Killzone

Iedereen die een Playstation 4 bezit kan de multiplayer modus voor de Killzone game gratis een week downloaden via het PSN netwerk. Een PlayStation Plus-abonnement is niet nodig. Sony zorgt bovendien voor speciale warzones die alleen de nieuwe maps draaien. Er zijn diverse verbeteringen ten opzichten van de vorige versie. Deze actie is met een reden aangezien aan het einde van de gratis test week de game Titanfall uit komt. De shooter verschijnt op 13 maart voor Windows en Xbox One, waarschijnlijk komt de game niet beschikbaar voor de Playstation 4.

Voor nu heb je de mogelijkheid om van 4 tot 11 maart gratis de Killzone Shadow Fall Multiplayer editie te gebruiken, ook zonder online abonnement is het mogelijk om de game gratis te downloaden voor de multiplayer online modus.

Vorig artikelApple werkt aan update voor vingerafdruk scanner
Volgend artikelHi geeft klanten gratis toegang tot 4G

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in