Hands-on video opvolger HTC One opgedoken

Een Amerikaan heeft vandaag per ongeluk een video geplaats waarin hij de opvolger van de HTC One toont. HTC zal de nieuwe smartphone op 25 maart presenteren tijdens een evenement. De nieuwe HTC One heeft twee camera’s aan de achterkant en beschikt over de nieuwe sense interface met een vernieuwde camera app.

Het toestel heeft veel weg  van eerder opgedoken reders en is iets ronder dat de vorige HTC One. De telefoon is iets groter dan de vorige One en heeft een metaal met een andere tint. Aan de achterzijde van de smartphone zijn twee camera’s aanwezig waar deze voor geschikt zijn is vooralsnog onbekend, waarschijnlijk heeft de camera de mogelijkheid om foto’s in 3D te maken.

De video toont onder meer een nieuwe interface voor de camera, die net als die van Samsung beschikt over diverse modi, waaronder de populaire selfie modus. Vooralsnog is het onduidelijk hoe de Amerikaan komt aan het nieuwe toestel. Hij laat weten dat HTC het toestel heeft opgestuurd als een ontwikkelaars versie. Volgens de gebruiker heeft hij de video per ongeluk online gezet.

Vorig artikelSamsung Galaxy S5 moet het doen met 10,7GB vrije ruimte
Volgend artikelSamsung bevestigt komst Galaxy Tab 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in