Eerste Windows 8.1 update 1 krijgt RTM status

De eerste grote Windows 8.1 update heeft de status RTM gekregen vanuit Microsoft. De nieuwe update is voornamelijk gericht om de apparaten zonder touchscreens. Volgens eerdere geruchten zal Microsoft de nieuwe update op 8 april vrijgegeven. 

Windows8.1. Update1

Aangezien de update een RTM status heeft gekregen, kunnen fabrikanten de nieuwe versie testen op apparaten en zelf apparaten voorzien van de nieuwe update zodat deze al in de verkoop kunnen rond maart. In de update krijgen apps uit de Windows Store een titelbalk met daarin een knop om ze te minimaliseren of te sluiten. Ook krijgen ze een icoon op de taakbalk van de desktop, hierdoor is de nieuwe update vooral geschikt voor de Windows 8.1 interface welke wordt bediend met een muis.

Ook is de geheugenruimte van Windows verminderd, een volledige installatie is nu minder MB’s waardoor een opslag ter grootte van 16GB geschikt is voor een volledige Windows 8.1 installatie. Tijdens de presentatie van de nieuwe update heeft Microsoft ook bekend dat er inmiddels 200 miljoen nieuwe WIndows 8 licenties zijn verkocht.

Vorig artikelGalaxy S5 heeft productieproblemen door vingerafdrukscanner
Volgend artikelLG G3 smartphone komt rond de zomer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in