Samsung begonnen met Android 4.4 uitrol Galaxy S4

Samsung is vandaag begonnen met de Android 4.4 uitrol voor de Galaxy S4 smartphone, op dit moment wordt de nieuwe update wereldwijd uitgerold binnen het netwerk. Vooralsnog is het onduidelijk wanneer de update in Nederland beschikbaar zal zijn. 

Samsung-Galaxy-s4-black

Volgens de website SamMobile is de update op dit moment al in een aantal landen uitgerold. Onder andere in België, Griekenland en Polen zou een update naar Android 4.4 KitKat vanaf vandaag te downloaden zijn. De update wordt geleidelijk wereldwijd uitgerold waardoor het nog onduidelijk is wanneer de Nederlandse Galaxy S4 een update zal ontvangen naar Android 4.4. De update is zo’n 400 MB, en werkt de Galaxy S4 bij naar de nieuwste versie van Android. Met Android 4.4.2 worden er vooral verbeteringen achter de schermen doorgevoerd, ook zijn er een aantal functionaliteiten en vooral snelheidsverbeteringen.

Na het installeren van de update reageert de Galaxy S4 iets sneller. Ook worden er bij Android 4.4 albumcovers getoond op het vergrendelscherm. Daarnaast zijn er ook verschillende kleine interface aanpassingen zichtbaar, bij de Android 4.4 update zijn geen grote updates te zien.

Vorig artikelFacebook Messenger voor Windows Phone beschikbaar
Volgend artikelOok Security Essentials gaat Windows XP gebruikers waarschuwen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in