GooPhone komt met nieuwe HTC One kloon

GooPhone staat bekend voor het uitbrengen van smartphone’s welke veel weg hebben van het origineel, vandaag heeft GooPhone de nieuwe HTC One welke op dit moment nog niet is aangekondigd zo goed als nagemaakt op basis van geruchten en uitgelekte afbeeldingen. 

GooPhone

HTC heeft over enkele weken een evenement gepland waar waarschijnlijk de nieuwe HTC One aangekondigd zal worden. De nieuwe HTC One heeft twee camera’s aan de achterkant en beschikt over de nieuwe sense interface met een vernieuwde camera app.Het toestel heeft veel weg  van eerder opgedoken reders en is iets ronder dat de vorige HTC One. De telefoon is iets groter dan de vorige One en heeft een metaal met een andere tint. Aan de achterzijde van de smartphone zijn twee camera’s aanwezig waar deze voor geschikt zijn is vooralsnog onbekend, waarschijnlijk heeft de camera de mogelijkheid om foto’s in 3D te maken.

De GooPhone:

De GooPhone heeft veel weg van de huidige HTC One qua design. De GooPhone beschikt over een octa core processor, 1GB aan RAM en de mogelijkheid tot 3G. Helaas is er geen 4G LTE aansluiting. De smartphone draait op Android 4.4 en is voorzien van minimale aanpassingen. De GooPhone is waarschijnlijk wel wat goedkoper als de HTC One, namelijk 230 dollar.

Vorig artikel38% van pc-gebruikers heeft last van malware
Volgend artikelNexus 6 ontwikkeld door LG

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in