Neil Young’s media player groot succes

De nieuwe Neil Young’s Media player is een groot succes, dit is ook het teken dat mensen toch behoefte hebben aan kwalitatief goede digitale muziek vanaf een portable device. Neil Young heeft een nieuwe muziekspeler aangekondigd via het platform Kickstarter. 

Pono-Player

En met succes. Het doel van 800.000 dollar werd op de eerste dag al binnengehaald en de teller is nu al ruim de miljoen dollar gepasseerd. De high-end media player gaat dus in productie aangezien Kickstarter een groot succes is. Met de mediaplyer is het mogelijk om muziek met een zeer hoge kwaliteit te beluisteren. Normaal gesproken bevat een nummer in iTunes een kwaliteit van 256 kbps. e muziekspeler van Neil Young, de PonoPlayer, kan dit met bestanden die zes keer zoveel informatie bevatten, hierdoor is een kwaliteit van 9216 kbps mogelijk.

De PonoPlayer heeft ook voldoende opslag aangezien de media player wordt geleverd met een 128GB harde schijf. Dit houdt in dat je er tussen de honderd en vijfhonderd albums op kunt bewaren, ook kun je de interne capaciteit nog uitbreiden met een MicroSD kaart. Tijdens de kickstarters periode zal de media player verkocht worden voor 225 euro.

Vorig artikelAndroid app kan WhatsApp gesprekken lezen
Volgend artikelMotorola X vanaf volgende week naar Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in