Specificaties Google smartwatch opgedoken

Vandaag zijn er diverse specificaties opgedoken van de nieuwe Google smartwatch welke het bedrijf in samenwerking met LG zou ontwikkelen en uitbrengen. Volgens @evleaks beschikt de smartwatch over een IPS scherm met een LCD scherm van 1,65-inch. Ook is er 512MB werkgeheugen aanwezig en 4GB interne opslagcapaciteit.

LG zal de nieuwe smartwatch van Google ontwikkelen. Vooralsnog is het onduidelijk op welke chipset de Google smartwatch zal gaan draaien. Uit eerdere geruchten is dit waarschijnlijk een energiezuinige dual core processor. Het scherm zal een resolutie krijgen van 280×280 pixels. De pixeldichtheid van het 1,65-inch grootte scherm bedraagt 240 pixels per inch. De smartwatch zal een opvallend vierkant scherm krijgen, dit is opvallend aangezien de meeste smartwatches van dit moment beschikken over een normaal scherm.

Wanneer de smartwatch op de markt zal komen is vooralsnog onduidelijk, waarschijnlijk zal dit in combinatie met een nieuwe smartphone van Nexus smartphone van LG onthult worden.

Vorig artikelGalaxy smartphones gevoelig voor toegang van buitenaf
Volgend artikelGalaxy S5 zoom krijgt 19 megapixel camera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in