Xiaomi komt met nieuwe Redmi budget smartphone

Xiaomi lijkt te werken aan een nieuwe smartphone welke voor een zeer voordelig prijsje verkocht zal worden, het gaat hierbij om de nieuwe Xiaomi Redmi, een smartphone welke beschikt over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels.

Xiaomi-Redmi

De Xiaomi Redmi smartphone is vandaag verschenen in de database van Tenaa. Ook zijn er diverse afbeeldingen opgedoken van de smartphone, waarop de nieuwe smartphone is te zien. Het scherm heeft een diagonaal van 5,5″ en een resolutie van 1280×720 pixels. Daarmee is de nieuwe Redmi groter dan de eerste versie, die een 4,7″-scherm heeft.

De processor beschikt over acht cores welke waarschijnlijk om de MediaTek chipset zullen draaien, de MediaTek chipset draait op een Cortex A7 core.Volgens de database zal Xiaomi de nieuwe Redmi smartphone in twee verschillende versies op de markt brengen waarbij de kloksnelheid zal verschillen, waarschijnlijk gaat het om een 1,4Ghz en 1,7Ghz model. Verder draait de smartphone op Android 4.2.2 en is er 1GB RAM aanwezig. Voor foto’s is er aan de achterzijde van de smartphone een 13 megapixel camera aanwezig.

Xiaomi zal de Redmi smartphone als budget smartphone op de markt brengen waardoor de smartphone waarschijnlijk voor een bedrag minder dan 100 euro verkocht zal worden. Verdere informatie is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelSreenshots Whatsapp met voip functionaliteit opgedoken
Volgend artikelOpvolger Galaxy Beam opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in