Samsung komt met goedkope Galaxy S3 Slim smartphone

Samsung heeft vandaag stilletjes een nieuwe smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Galaxy S3 Slim, een smartphone welke een goedkopere versie is van de huidige Galaxy S3 smartphone. De Galaxy S3 Slim is een smartphone welke vooral voor de opkomende marken geschikt is. 

Samsung-Galaxy-S3-Slim

De smartphone verscheen vandaag op de Braziliaanse website van Samsung. Op de afbeeldingen kunnen we zien dat de smartphone qua design veel weg heeft van het originele model. Wel heeft de Slim-variant met 4,5″ een iets kleiner scherm. Intern is er een quad core processor aanwezig welke draait op een snelheid van 1,2Ghz. Waarschijnlijk gaat het hierbij om de eigen Exynos chipset van Samsung.

Verder beschikt de Galaxy S3 Slim over 8GB aan opslagcapaciteit, dit is minder dan de originele Galaxy SIII. Ook de camera is teruggeschroefd naar 5 megapixel. Er is 1GB ram aanwezig en de accu heeft een capaciteit van 2100mAh. Een adviesprijs is vooralsnog onbekend, naar verwacht zal Samsung de smartphone op de markt brengen voor ongeveer 200 euro.

Vorig artikelDDoS aanval legt websites NAVO plat
Volgend artikel‘Sony Xperia Z2 kampt met productie problemen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in