‘Apple komt deze week met goedkope iPhone 5C’

Volgens de laatste geruchten zou Apple deze week van plan zijn om een nieuw iPhone 5C model op de markt te brengen, het zou gaan om een model met 8GB intern geheugen. De smartphone zou 60 euro goedkoper worden als de 16GB versie van de iPhone 5C.

iPhone-5

Momenteel melden diverse Duitse websites over de komst van een goedkopere iPhone 5C, het gaat hierbij om een iPhone 5C model met 8GB interne opslagcapaciteit. Momenteel beschikt de iPhone 5C over 16GB intern geheugen. Op Engadget is vandaag een afbeelding verschenen van de verpakking waarop inderdaad 8GB als opslagcapaciteit staat vermeld.

Op dit moment is het mogelijk om een iPhone 5C te kopen voor een bedrag van 599 euro, hiervoor krijg je het 16GB model. Het duurdere model met 32GB interne opslagcapaciteit wordt verkocht voor een bedrag van 699 euro. Naast de afbeelding van Engadget is er ook een document verschenen van de Duitse provider O2 waaruit blijkt dat er morgen een iPhone 5C op de markt komt met 8GB aan opslagcapaciteit. Hierdoor zou Apple met een nog goedkopere iPhone 5c komen, die vermoedelijk dan €499,- zal kosten.

Vorig artikelMicrosoft komt met gratis versie OneNote voor OS X en Windows
Volgend artikelGoogle Play gestart met verkoop films

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in