Xbox One pas in september naar Nederland

Microsoft heeft vandaag bekend gemaakt dat de Xbox One pas rond september van dit jaar verkocht zal worden in België en Nederland. Dit is bijna een jaar na de lancering van de nieuwe console in de Verenigde Staten. Normaal gesproken zouden Nederland en België bij de eerste landen horen maar vanwege diverse problemen is de console tot op heden nog niet bereikbaar.

Xbox-One

Het was al langere tijd onduidelijk wanneer de console verkocht zal worden in Nederland en België. De Nederlandse lancering werd steeds uitgesteld, maar er kwam geen nieuwe officiële datum beschikbaar. Lange tijd gingen de geruchten dat de console in februari van dit jaar beschikbaar zou komen, inmiddels heeft Microsoft bekend gemaakt dat de console rond september verkocht zal worden in Nederland.

De console zal in september in 24 landen verschijnen, ook zal Microsoft volgende maand meer informatie beschikbaar maken over de exacte datum en prijs per land. Kan je niet zo lang wachten, dan kan je ook een Xbox One importeren via diverse kanalen, ook zijn er voldoende winkels beschikbaar welke de console momenteel importeren.

Vorig artikelGoogle begonnen met verkoop Nexus 5 en 7 in Nederland
Volgend artikelSimcity nu ook offline beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in