Xiaomi komt met octa core smartphone voor 93 euro

Xiaomi heeft vandaag een nieuwe smartphone op de markt gebracht welke verkocht zal worden voor een adviesprijs van 93 euro. De Redmi Note zoals het toestel zal gaan heten beschikt over een IPS scherm met een diagonaal van 5,5-inch. De smartphone draait op een octacore soc van Mediatek en zal verkocht worden voor 93 euro.

Redmi

Het 5,5-inch scherm heeft een resolutie van 1280×720 pixels. De octacore-soc van MediaTek, de MTK6592, beschikt over acht Cortex A7-processorkernen en een Mali 450-gpu. Helaas is de smartphone niet geschikt voor de Nederlandse markt aangezien de smartphone nog geen 3G netwerken zal ondersteunen. Verder heeft de Xiaomi een dual sim mogelijkheid. De camera aan de achterkant heeft een maximale resolutie van dertien megapixels, aan de voorzijde is een 5 megapixel camera aanwezig.

De Redmi Note zal in twee verschillende versies op de markt komen waaronder een goedkopere versie welke de beschikking heeft over 1GB RAM en een processor welke draait op 1,4Ghz. De duurdere heeft 2GB en een soc die tot 1,7GHz gaat. De goedkoopste smartphone zal verkocht worden voor 93 euro terwijl het duurdere model voor 116 euro verkocht zal worden.

Vorig artikelTips om het wifi signaal te verbeteren
Volgend artikelInternetbedrijf Alibaba investeert 156 miljoen euro in Tango

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in