Microsoft geeft XP gebruikers 100 dollar korting op nieuwe pc

Microsoft zal over enkele weken Windows XP niet meer ondersteunen. Microsoft biedt nu 100 dollar korting als huidige XP gebruikers een nieuwe pc kopen welke draait op Windows 8. Om gebruikers te overtuigen is Microsoft een grote actie begonnen waarbij er 100 dollar korting aan consumenten wortd gegeven welke een nieuwe pc kopen met Windows 8. 

De deal is momenteel alleen beschikbaar in de VS en Canada. Consumenten daar kunnen hun ‘gekwalificeerde’ XP-computer gebruiken om een aankoop te doen op de Microsoft-site. Ook is het mogelijk om een oude Windows XP computer naar een Microsoft store te brengen om zo een korting te krijgen op een nieuwe pc.

Momenteel is het aanbod alleen beschikbaar in de VS en Canda, gebruikers krijgen alleen korting op een computer welke meer dan 599 dollar kosten. De actie is geldig tot 15 juni. Microsoft is eerder deze maand ook al begonnen met het weggeven van cadeaubonnen aan Windows Store klanten. Microsoft zal op 8 april stoppen met de ondersteuning van Windows XP. Of de actie ook naar Nederland komst is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelHuawei Ascend P7 komt op 7 mei
Volgend artikelTelegram geschikt voor spraakberichten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in