Android 4.3 voor Xperia M binnenkort beschikbaar

Bezitters van de Sony Xperia M kunnen binnenkort een nieuwe update ontvangen voor de smartphone. Een mogelijke update naar Android 4.3 Jelly Bean komt er binnenkort aan, aangezien de update op dit moment getest wordt door Sony.

sony-xperia-m

Volgens de website GSMArena zal de Xperia M binnenkort een update ontvangen voor Android 4.3. De update wordt momenteel getest door een aantal providers, waaronder de provider SFT uit Frankrijk. Vooralsnog is het niet bekend wanneer de update voor de Xperia M uitgerold zal worden, gezien de status van de test fase kan dit nooit lang meer duren. Vooralsnog is het ook nog onduidelijk of de update ook naar de Nederlandse toestellen komt.

De Xperia M is rond de zomer van 2013 aangekondigd, het toestel draaide vanaf de launch op Android 4.1 Jelly Bean, sinds de launch zijn er geen grote updates meer geweest voor de smartphone. De update naar Android 4.3 zal er voor zorgen dat de smartphone een stuk sneller zal gaan lopen, waardoor apps ook beter zullen draaien. Ook wordt de Sony interface voorzien van een vernieuwd uiterlijk.

Vorig artikelPS Plus tijdelijk in de aanbieding voor Playstation 4
Volgend artikelNokia Lumia 630 opgedoken met Windows Phone 8.1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in