Weerapps hebben problemen met zomertijd

Verschillende weer applicatie’s voor iOS  lijken een aantal problemen te hebben met de zomertijd. Android en Windows Phone hebben weinig problemen met verschillende iDevices hebben wel moeite met de zomertijd, vooral in combinatie met verschillende apps. 

iOS-7.1-download

De interne klok op de iPad of iPhone is wel goed verschoven, maar de klok in bepaalde applicaties hebben er problemen mee. Meestal gaan de problemen zelf na een aantal dagen weer weg, wel is het verstandig om de wekker even te checken voordat de werkweek weer begint. Naast de iPhone zijn er ook problemen met de kalender van OS X 10.9.2. Alle afspraken voor 30 maart die je vandaag veranderd zullen 2 uur verschuiven, momenteel kan je de afspraak het beste even verwijderen en opnieuw instellen.

Het blijft apart dat Apple nog steeds problemen heeft met de wisseling van zomer en wintertijd. De problemen zijn vooralsnog niet op Android en Windows Phone zichtbaar. De interne klok zal automatisch verschuiven, toch is het verstandig om vooral de kalender en algemene app even te checken op de tijd/ datums.

VIAiPhoneclub
Vorig artikelAfbeeldingen Galaxy Tab 4 10-inch opgedoken
Volgend artikelReview: Coolermaster CM Storm Ceres 500 gaming headset

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in