Betaling voor Office voor iPad makkelijk te omzeilen

Vorige week heeft Microsoft de Office app voor de iPad vrijgegeven, de app is zeker niet goedkoop aangezien er een abonnement van honderd euro per jaar aan is verbonden. Het betalings systeem is alleen nog niet helemaal waterdicht aangezien de betaling makkelijk is te omzeilen voor de iPad.

Office-iPad-Apple

Er is een lek ontdekt waardoor de Office 365 activatie verder zal gaan op de iPad, hierdoor kan je een abonnement invoeren zonder ervoor te betalen. en Office 365 abonnement kost 119 dollar per jaar of 12 dollar per maand. Je kunt Office daarmee ook gebruiken op maximaal vijf computers (Windows en Mac), je krijgt 20GB OneDrive opslag en zestig Skype minuten per maand.

CNet heeft ontdekt dat het zeer eenvoudig is om de betaling te omzeilen van Office voor de iPad. Je hoeft daarvoor alleen de applicaties downloaden uit de App Store. Vervolgens kan iemand met een Office 365-abonnement inloggen en zo worden alle functies van de apps toegankelijk. Inloggen met een Office 365 account is maar één keer nodig aangezien de app daarna geverifieerd is met een licentie.

Vorig artikelEA stopt verkoop fysieke games via Origin
Volgend artikelHTC One M8 factory reset bij 10 mislukte inlog pogingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in