Google 1 april 2014: Overzicht van alle grappen

Morgen is het weer 1 april, en zoals altijd is het voor de vele grote tech bedrijven een traditie om de nodige grappen uit te halen, vooral Google is altijd zeer actief bezig met de actuele 1 april grappen. Afgelopen jaar heeft het bedrijf tijdens 1 april ook verschillende grappen vrijgegeven waaronder Google Nose, Gmail Blue en Street View SCHMICK.

Ook YouTube kondigde afgelopen jaar een verkiezing aan voor de beste video ooit, de videowebsite zou offline gaan gedurende de periode offline gaan. Volgens YouTube zou de winnaar in het jaar 2023 aangekondigd worden.

Benieuwd waar Google morgen mee zal komen als 1 april grap, wij zullen op deze pagina een overzicht bijhouden met de meest recente Google 1 april grappen. Vandaag zijn er ook al verschillende ‘geruchten’ opgedoken over 1 april grappen waaronder de dienst Google Pal.

Overzicht:

Morgen gedurende de dag zullen wij de 1 april grappen van Google beschrijven in onderstaande overzicht.

Google Pal:

Google heeft deze week een nieuw adres online gebracht met de naam Google.com/pal. Momenteel wordt je automatisch doorgestuurd naar de website www.google.com/landing/pal/. Vooralsnog komt er nog een foutmelding in beeld, maar de pagina is er zeker niet voor niks. Het zou om een nieuwe dienst kunnen gaan maar natuurlijk ook om een goede 1 april grap, wat de Google Pal dienst exact inhoudt is vooralsnog onbekend.

Google Maps: Pokémon Challenge

Google wil met Pokémon naar de desktop brengen. Google gaat reality met de populaire videgame Pokemon. Met de Pokemon challenge is het mogelijk om virtueel pokemon te spelen in combinatie met de smartphone. Op de kaart zijn over de wereld een aantal Pokémon iconen toegevoegd, via de smartphone kan je de Pokemon’s ontdekten. Meer info vind je hier:

Vorig artikelHTC One M8 factory reset bij 10 mislukte inlog pogingen
Volgend artikelBelasting aangifte vanwege storing ook mogelijk op 1 en 2 april

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in