Microsoft verlaagt prijzen Azure cloud diensten

Microsoft heeft vandaag een flinke prijsdaling doorgevoerd aan de Azure cloud dienst. De daling loopt momenteel van 27 tot bijna 65 procent. Hiermee gaan Microsoft de concurrentie aan met concurrenten;  Amazon en Google. Bij de pakketten voor virtuele machines dalen de prijzen met 3 procent tot 27 procent, afhankelijk van de gekozen installatie.

Windows Azure

De prijs van de Azure dienst komt overeen met de Amazon AWS installatie’s. Microsoft heeft de prijzen van de cloud dienst zo aangepast dat ze de concurrentie aan kunnen gaan met Google en Amazon. Op gebied van online opslag heeft Microsoft de prijzen volledig gelijk getrokken met die van zijn grootste concurrent Amazon.

Google begon vorige week met het zeer goedkoop aanbieden van cloud opslag, Google heeft de prijzen met zo’n 30 procent verlaagt. Bovendien worden de prijzen bij Google automatisch verlaagd als workloads langer draaien, hierdoor wordt de dienst steeds goedkoper. Ook Amazon heeft een prijsverlaging ingevoerd voor de EC2, S3 en RDS diensten.

Vorig artikelPS4 op voorraad bij verschillende winkels
Volgend artikelWindows 8 iso installeren op USB stick

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in