ZTE komt met 4G quadcore smartphone voor 93 euro

ZTE heeft vandaag een nieuwe smartphone op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe ZTE Redbull smartphone. De ZTE Redbull zal verkocht worden voor omgerekend 93 euro. De smartphone beschikt over een quad core processor van Qualcomm met 4G ondersteuning. 

Redbull-ZTE

De ZTE zal volgens de verwachting draaien op een Qualcomm Snapdragon 400 processor met vier Cortex A7 kernen, dit is dezelfde processor als welke aanwezig is bij de Moto G smartphone. De telefoon beschikt naast de quad core processor over 1GB RAM en een opslagcapaciteit van 4GB.

De ZTE Redbull heeft een 5-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels, het toestel  beschikt ook over een 2400mAh accu. Aan de achterzijde heeft de smartphone een camera van 13 megapixels terwijl er aan de voorkant een 5 megapixel camera aanwezig is. De Redbull smartphone is zeer goedkoop geprijsd in vergelijking met de concurrentie. Om het toestel naar Nederland te krijgen moet er natuurlijk wel import kosten betaald worden waardoor de prijs van de smartphone fors hoger zal gaan worden.

Vorig artikelMicrosoft stopt Windows 8.1 update voor Wsus servers
Volgend artikelWordPress dicht ernstig beveiligingsprobleem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in