Aldi verkoopt Wolfgang AT-AS55HD smartphone

Vanaf aanstaande zaterdag is er bij de Aldi filialen weer een Android smartphone te koop, het gaat hierbij om de Wolfgang AT-AS55HD smartphone. De Android smartphone zal verkocht worden voor 279 euro en zal draaien op een Android 4.2 versie. Verder beschikt de smartphone over een quad core processor en een dual sim mogelijkheid. 

Wolfgang-AT-AS55HD-aldi

Momenteel heeft Wolfgang verschillende smartphones op de markt gebracht waaronder veelal budget smartphones en mid-range modellen. De nieuwe Wolfgang AT-AS55HD gaat meer richting de high-end smartphones en zal daarom ook verkocht worden voor een redelijke prijs van 279 euro, gezien de specificaties is dit een prima prijs voor een smartphone met een full hd scherm, dual sim en een quad core processor. Voor het bedrag van 279 euro krijg je een smartphone welke beschikt over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels.

De smartphone:

De Android smartphone zal draaien op Android 4.2 Jelly Bean en beschikt over intern 2GB aan werkgeheugen, ook is er 8GB interne opslagcapaciteit aanwezig. De Wolfgang AT-AS55HD wordt aangedreven door een 1,7Ghz MediaTek quadcore processor welke beschikt over vier kernen.  verder heeft de AT-AS55HD 2GB aan werkgeheugen en 8GB opslagruimte. Het design van de telefoon is 8mm dik en heeft veel weg van de 50se en Xperia Z1 en Z2 smartphones. Aan de achterzijde van de smartphone is een 13 megapixel camera aanwezig.

Beschikbaarheid:

De smartphone zal vanaf 12 april 2014 verkocht worden bij de Aldi vestigingen in het land. De prijs voor het toestel is 279 euro, wat gezien de specificatie’s een goede prijs zal zijn.

Vorig artikelTiener verliest interesse in Facebook
Volgend artikelSamsung Galaxy S5 ontvangt update voor stabiliteit

1 REACTIE

  1. Beste …..,
    bedankt voor deze aankondiging.

    Ik zou deze telefoon graag kopen maar ik heb een mini-sim kaart en deze telefoon heeft twee micro-sim nodig. Een nieuwe phone is ok maar om dan maar meteen een nieuwe sim-kaart te moeten kopen met een bijbehorend plan is net even teveel voor mij op dit moment.

    P.s: ik zal wel dom overkomen, maar dat moet dan maar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in