Flinke update voor Microsoft Office Online

Microsoft heeft vandaag een nieuwe update doorgevoerd in de Online Office Suite, via de nieuwe update is het verschil tussen de Office 365 en Office 2013 een stuk kleiner geworden. In een blog laat Kaberi Chowdhury, technisch productmanager van Office Online dat gebruikers makkelijker kunnen schakelen tussen Office Online en de desktop versie van Office.

Office-iPad-Apple

De update is gericht op de gratis Office Online Suite van Microsoft, de update geeft het pakket meer functionaliteiten. Hierdoor wordt de update vooral een stuk bruikbaarder binnen de applicatie. Microsoft heeft met de nieuwe update het gat tussen de gratis versie en de betaalde Office 365 versie een stuk kleiner gemaakt. Microsoft wil met de update een waardig gratis concurrent uitbrengen van Google Docs.

Vooral Excel Online beschikt over vele verbeteringen, zo is het in Excel Online nu mogelijk op spreadsheets welke VBA code bevatten te openen. Daarnaast is het ook mogelijk om commentaar te plaatsen, bewerken en te verwijderen. Hierdoor kan je aantekeningen maken bij de Excel sheet. Voorheen was het in Word Online alleen mogelijk om commentaar te lezen/toevoegen. Nu is het mogelijk om commentaar te lezen, toevoegen, bewerken en verwijderen.

Naast een flink aantal updates voor de gratis versie van Office Online heeft het bedrijf vandaag ook het nieuwe personal Office 365 abonnement toegevoegd, dit abonnement kost 7 euro per maand of 69 euro per jaar.

Vorig artikelInformatiesysteem Comité I gehackt via Heartbleed
Volgend artikelSamsung Galaxy S5 wordt gemaakt voor 256 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in