Simyo: abonnement aanbieding/ prijzen

Simyo is het online mobiele merk van KPN Mobile. Simyo verkoopt prepaid pakketten en vanaf 31 januari 2011 ook sim only abonnementen. Simyo is goedkoop omdat het geen winkels heeft en geen dure mobieltjes weggeeft. De diensten worden alleen verkocht via internet, als klant kunt u alles online beheren. Naast Nederland en België is KPN met Simyo ook actief in Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Simyo is momenteel een van de goedkopere providers voor de Nederlandse markt. Zo heb je de mogelijkheid om maandelijks het abonnement te veranderen naar het eigen gebruik. Zo kan je bijvoorbeeld voor één maand het internet verhogen naar 2500MB. Voor elke maand is het mogelijk om volledig je abonnement te configureren. Simyo heeft ook als extra een 4G internet versneller waardoor je bovenop je bestaande abonnement een 4G snelheid zal krijgen. Inmiddels is het 4G netwerk van Simyo in heel Nederland beschikbaar

Tijdelijke aanbieding:

online adverteren www.zanox.nl

Het goedkoopste Simyo abonnement is momenteel 3 euro hiervoor krijg je 100 belminuten en sms. Wil je 200MB internet erbij dan betaal je slechts 5 euro per maand. Voor 7 euro heb je daarom een goedkoop abonnement met enkele belminuten en een 200MB internet abonnement. Bekijk hier het volledige aanbod van Simyo. 

Vorig artikelAmsterdamse brandweer test Google Glass
Volgend artikelGameTab-One tablet vanaf vandaag te koop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in