Apple verkocht meer iPhone’s dan verwacht

Apple heeft gister de kwartaalcijfers van afgelopen kwartaal bekend gemaakt, uit de kwartaalcijfers blijkt dat Apple meer iPhones heeft verkocht dat vooraf werd aangenomen door het bedrijf. Naast het goede nieuws van de iPhone was er ook slecht nieuws aangezien de verkoop van de iPad tegen valt in vergelijking met de verwachting en eerdere kwartalen. 

Apple-Touch-ID-zweetvingers

Afgelopen kwartaal heeft Apple ruim 43,7 miljoen iPhones verkocht. Vorig jaar werden in dezelfde periode nog 37,4 miljoen exemplaren verkocht. De groei verbaasde ook analisten. De analisten hadden rekening gehouden met 37,7 verkochte iPhones.

ok voor de Mac is er een goed kwartaal geweest, dit komt vooral door de sterke verkoop van de MacBook Pro en MacBook Air. In vergelijking met het tweede kwartaal van 2013 heeft Apple in totaal 14 procent meer iPhones verkocht, maar opvallend genoeg wel 13 procent minder iPads. De verkopen van iPods zijn maar liefst met 52% gedaald ten opzichte van vorig jaar, dit komt voornamelijk door de iPhone en ipad.

Vorig artikelFacebook koopt populaire Moves applicatie
Volgend artikelWindows XP support kost overheid 2,48 miljoen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in