Aldi verkoopt Wolfgang AT-AS45D1 smartphone vanaf 3 mei 2014

De Aldi heeft vanaf 3 mei weer een nieuwe smartphone te koop, het gaat hierbij om de Wolfgang AT-AS45D1. Deze AT-AS45D1 smartphone heeft de beschikking over een 4.5-inch QHD scherm met een resolutie van 960×540 pixels. De Wolfgang AT-AS45D1 zal verkocht worden voor 129 euro.

Wolfgang-45D1

De smartphone draait op een 1.2Ghz Dual Core processor welke voorzien is van de nieuwe MT6572 chipset gebaseerd op een Cortex A7. De processor heeft twee cores van 1.2 Ghz. Verder beschikt de smartphone over 1GB RAM en 4GB ROM. Het interne geheugen kan je ook nog uitbreiden via een MicroSD kaart.

Specificatie’s:

De Wolfgang AT-AS45D1 beschikt over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 960×540 pixels. De smartphone wordt aangedreven door een MT6572 1.2 GHz Dual Core processor. Aan de achterzijde van de smartphone is een 5 megapixel camera met led flits en autofocus aanwezig.

Intern is er 4GB opslag aanwezig, doormiddel van een MicroSD kaart kan je de opslagcapaciteit uitbreiden tot maximaal 32 GB. Verder heeft de Wolfgang smartphone diverse aansluitingen waaronder een dual sim mogelijkheid, hierdoor kan je twee sim kaarten monteren en ook afhankelijk van elkaar gebruiken. Verder beschikt de smartphone over Bluetooth 4.0, WiFi B/G/N en GPS/A-GPS. Voor een smartphone in deze prijs klasse zijn er prima specificaties aanwezig.

Beschikbaarheid:

Vanaf  3 mei  zal de Wolfgang AT-AS45D1 smartphone verkocht worden bij de Aldi voor een bedrag van 129euro. Wil je de smartphone? ga vroeg naar de Aldi want de voorraad van de smartphone is beperkt. De smartphone heeft een prima prijs kwaliteit verhouding en beschikt over prima specificatie’s.

Vorig artikelNetflix gaat prijs verhogen
Volgend artikelRode HTC One M8 op komst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in