Anoniem inloggen bij Facebook apps mogelijk

Facebook zal de diensten beter beveiligen waardoor gebruikers meer controle krijgen over de privé gegevens. Gebruikers krijgen meer controle over het delen van apps als ze met een Facebook account inloggen. Ook is er een nieuwe functionaliteit om anoniem in te loggen bij de apps zodat het account niet bekend is. 

Facebook-rechten

Hierdoor kunnen gebruikers geheel anoniem de apps uit proberen van derden. Uiteraard blijft het mogelijk om wel je persoonsgegevens te delen met apps van derden. Nu komt er een duidelijk menu waardoor de gebruiker toestemming kan gegeven voor welke meldingen. Zo kun je onder meer voorkomen dat apps in jouw naam posten, of alleen je e-mailadres en bijvoorbeeld niet je geboortedatum delen.

Volgens Facebook-baas Mark Zuckerberg zal de anonieme login er voor zorgen dat gebruikers meer apps gaan proberen op het netwerk, nadat je de app heb getest is het altijd mogelijk om te switchen en je account gegevens wel te delen met het netwerk. Hierdoor krijgen de gebruikers meer vertrouwen over de privacy instellingen door derden.

Vorig artikelLunacase: iPhone case met notificaties
Volgend artikelGoogle Now onthoudt parkeerplek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in