Samsung Galaxy S4 cashback actie opnieuw verlengd

Eerder vandaag was het artikel op onze website te lezen over de cashback actie van de Galaxy S4. Deze actie is wegens de populariteit opnieuw verlengd. De cashback actie van Samsung zou eigenlijk maar tot end april lopen, maar is wegens succes verlengd. Bij aankoop van een Galaxy S4 krijg je de komende weken 50 euro retour. Vorige maand kregen de gebruikers niet 50 maar 100 euro retour tijdens de cashback actie. 

Galaxt-S4-smartphone

Afgelopen weken heeft Samsung de Galaxy S4 aantrekkelijk gemaakt met een cachback actie waarbij je 100 euro retour krijgt bij de aankoop van het oudere topmodel. Met de cashback deal heb je een Galaxy S4 voor iets minder dan 300 euro, voor het oudere model een prima prijs.

De Galaxy S4 is inmiddels een jaartje oud, maar heeft nog altijd goede specificaties. Zo beschikt de smartphone over een 1,7Ghz quad-core processor en 2GB werkgeheugen. Het toestel draait na de update ook op Android 4.4 KitKat. Voor een kleine 300 euro is de Galaxy S4 een zeer mooi toestel met nog prima specificaties, ook qua software is het toestel redelijk recent aangezien Android 4.4 is geïnstalleerd.

Vorig artikelLaatst gezien status in Whatsapp uitschakelen
Volgend artikelNederlanders willen geen cookies

3 REACTIES

  1. Ik heb op 5 maart er een gekocht en zou 100 euro retour krijgen na 6 weeken nu op 5 mei nog geen geld ontvangen waar kan ik dit opvragen.

  2. De uitvoering die in NL geleverd word heeft de beschikking over een :
    1.9 Ghz Qualcomm Snapdragon 600, en niet een 1.7 Ghz quad-core variant zoals u omschrijft…

  3. En alle gebruikers hebben zoveel problemen na het installeren van de nieuwe update kit kat. Wanneer wordt dat opgelost?

    PS internet staat er vol mee met berichten van problemen na updaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in