OnePlus One deze maand al te koop

De OnePlus One zal deze maand nog massaal verkrijgbaar zijn voor de Nederlandse markt. De high-end smartphone welke verkocht zal worden vanaf 269 euro is op dit moment enorm populair. Momenteel is de OnePlus One al beperkt beschikbaar, maar voor het einde van de maand is de smartphone als 64 GB variant ook massaal beschikbaar

OnePlus-One-smartphone

Voor het einde van de maand mei zal de smartphone massaal verkocht worden, het bedrijf heeft besloten om het 16GB model uit te sluiten aangezien de 64GB versie als eerste verkocht zal worden. De OnePlus One is zeker geen mid-range smartphone aangezien er degelijke hardware aanwezig is waaronder een Snapdragon 801 chipset welke draait op een snelheid van 2,5Ghz.

OnePlus One:

De OnePlus One is een smartphone welke beschikt over een 5,5-inch IPS scherm  met een resolutie van 1920×1080 pixels. Het scherm komt neer op een pixel dichtheid van 401 ppi. Intern is er 3GB werkgeheugen aanwezig in combinatie met een Snapdragon 801 van Qualcomm welke is geklokt op een snelheid van 2,5Ghz.

De camera op de achterzijde van de smartphone is een 13 megapixel variant en beschikt over de IS+ techniek. De camera bevat een CMOS sensor met 6 lenzen, ook heeft de camera ondersteuning voor het filmen in 4K resolutie en bevat twee flitsers, de frontcam heeft een resolutie van 5 megapixels. De accu van het toestel heeft een capaciteit van 3100mAh, en is door de gebruiker niet te verwisselen aangezien de smartphone uit één geheel bestaat. Er komen varianten met 16GB en 64GB intern geheugen, maar een microSD-kaartslot is ook niet aanwezig.

Vorig artikelFlitsmeister Pro uitgebracht voor Android
Volgend artikelApple treft voorbereidingen voor iPhone 6

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in