Aldi verkoopt Wolfgang AS50HD smartphone

Vanaf 24 mei verkoopt de Aldi weer een nieuwe smartphone bij de Aldi voor een bedrag van 179 euro. Het gaat hierbij om de nieuwe Wolfgang AS50HD smartphone, deze smartphone beschikt over een 5-inch scherm en draait op Android 4.2. 

Wolfgang-AS55HD

Momenteel heeft Wolfgang verschillende smartphones op de markt gebracht waaronder veelal budget smartphones en mid-range modellen. De nieuwe Wolfgang AT-AS50HD heeft veel weg van de eerdere AT-AS55HD smartphone.  Voor 179 euro krijg je een smartphone met een 5-inch scherm en een resolutie van 1280×720 pixels, verder is er 1GB aan werkgeheugen aanwezig en 4GB intern geheugen.

De smartphone:

De Android smartphone zal draaien op Android 4.2 Jelly Bean en beschikt over intern 1GB aan werkgeheugen, ook is er 4GB interne opslagcapaciteit aanwezig. De Wolfgang AS50HD wordt aangedreven door een quadcore processor welke beschikt over vier kernen.  Verder heeft de smartphone een dual sim mogelijkheid en ondersteuning voor Bluetooth 4.0 en Tri Band GSM/ UMTS.

Beschikbaarheid:

De smartphone zal vanaf 24 mei verkocht worden bij de Aldi vestigingen in het land. De prijs voor het toestel is 179 euro, wat gezien de specificatie’s een goede prijs zal zijn.

Vorig artikelGeen nieuwe Nexus 6 in ontwikkeling
Volgend artikelApple en Google staken patenten oorlog

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in