Wat kunnen we verwachten van de nieuwe iPhone 6?

De geruchten en gelekte informatie over de nieuwe iPhone 6 blijven toenemen. Dat de iPhone 6 een flink verbeterd model wordt is inmiddels wel duidelijk. De volgende iPhone is voor het bedrijf cruciaal voor de toekomst van het bedrijf. Afgelopen kwartaal heeft de iPhone dik de helft van de volledige winst van Apple gepakt.  

iPhone-6

De nieuwe iPhone 6 krijgt een volledig vernieuwd metalen chassis met een aluminium behuizing, de looks gaan terug naar de iPhone 3G met afgeronde hoeken en een slankere lijn op het toestel. Ook de bezel rondom het scherm zou aanzienlijk dunner worden in vergelijking met de huidige iPhone generatie. Het scherm krijgt een upgrade naar een groter formaat. Apple gaat voor de iPhone 6 een scherm grootte van 4,7-inch gebruiken.

Volgens bronnen komt Apple naast de iPhone 6 ook met een phablet editie van de iPhone 6 welke de beschikking krijgt over een 5,5-inch scherm. Er wordt gesuggereerd dat Apple aan een scherper scherm werkt, met een resolutie van 1704×960 pixels.

Saffierkristallen scherm:

De huidige generatie smartphone is meestal voorzien van Gorilla Glass. Apple wil het scherm van de iPhone 6 krasbestendiger maken met saffierglas. Deze technologie wordt momenteel al gebruikt voor de iPhone 5S bij de Touch ID sensor. Uit diverse productie rapporten blijkt dat Apple de productie van saffierkristal opdrijft voor de schermen van de iPhone 6.

A8 processor:

De iPhone 5S beschikt over een 64-bit A7 processor. De verwachting is dat Apple een A8 processor voor de iPhone 6 zal gaan gebruiken met 1GB aan LPDDDR3 ram. Naast de interne processor zal Apple de camera ook flink verbeteren, zo krijgt de iPhone 6 volgens de geruchten een 10 megapixel camera welke werkzaam is met een f/1/8 diafragma.

 

Vorig artikeliCloud gekraakt door Nederlandse hackers
Volgend artikelGoogle Doodle: Verkiezingen Europees Parlement

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in