Afbeeldingen: Is dit de iPhone 6?

Sonny Dickson is zeker geen onbekende in de Apple wereld, zo lekt hij regelmatig foto’s van de nog niet aangekondigd iPhone en iPad’s. In het verleden heeft Sonny Dickson diverse afbeeldingen gepubliceerd welke veel weg hebben van de uiteindelijke versie. 

iphone6dummy4

iphone6dummy2

iphone6dummy1

Via Aziatische contacten weet Sonny Dickson met enige regelmaat afbeeldingen van de nieuwe iPhones te publiceren. Dit keer heeft hij een afbeelding van een prototype uitgelekt met daarom een dummy van de iPhone 6. De behuizing op de afbeeldingen heeft veel weg van de iPad Mini en HTC One M8. Volgens de laatste geruchten komt Apple later dit jaar met een iPhone 6 welke beschikt over een scherm met 4,7-inch. Naast een 4,7-inch model komt Apple waarschijnlijk ook met een groter 5,5-inch formaat.

Saffierkristallen scherm:

De huidige generatie smartphone is meestal voorzien van Gorilla Glass. Apple wil het scherm van de iPhone 6 krasbestendiger maken met saffierglas. Deze technologie wordt momenteel al gebruikt voor de iPhone 5S bij de Touch ID sensor. Uit diverse productie rapporten blijkt dat Apple de productie van saffierkristal opdrijft voor de schermen van de iPhone 6.

A8 processor:

De iPhone 5S beschikt over een 64-bit A7 processor. De verwachting is dat Apple een A8 processor voor de iPhone 6 zal gaan gebruiken met 1GB aan LPDDDR3 ram. Naast de interne processor zal Apple de camera ook flink verbeteren, zo krijgt de iPhone 6 volgens de geruchten een 10 megapixel camera welke werkzaam is met een f/1/8 diafragma.

Vorig artikelING zakelijk heeft storing door vakantiegeld
Volgend artikelLek iCloud nog steeds niet gedicht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in