Watch Dogs: Officiële launch trailer

Vanaf 27 mei is Whatch Dogs beschikbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC. De lang verwachte game Watch Dogs zal vanaf deze datum voor een bedrag van 59,99 euro verkocht worden. In vergelijking met GTA 5 komt er ook direct een next-gen versie en een game voor de pc. 

Wat is Watch Dogs:

Eén swipe met je vinger, dat is alles wat je moet kunnen. Zo houden we contact met vrienden, kopen we de nieuwste spullen en gadgets en weten we wat er gebeurt in de wereld. Watch Dogs is een game welke gericht is op het digitale spoor achter elke beweging. Jij speelt Aiden Pearce, een briljante hacker en voormalig crimineel. Jouw verleden heeft geleid tot een gewelddadige familietragedie. Je gaat op jacht naar degene die jouw familie pijn heeft gedaan. Tijdens deze jacht hack je, manipuleer je en heb je de controle over alles wat in verbinding staat met het ctOS van de stad. Hierdoor krijg je toegang tot de beveilingscamera’s, persoonlijke informatie en het openbaar vervoer. 

zoals je in onderstaande lijst kan zien draait Watch Dogs op de PS4 met een framerate van 1080p/ 30fps. De Xbox One moet het doen met 960p/ 30fps. Op de PC is het mogelijk om tot 4K te bekijken, de framerate varieert per setup.

  • PS4: 1080p/30fps
  • Xbox One: 960p/30fps
  • PC: tot 4K/framerate varieert

Trailer Watch Dogs:

Vorig artikelWolfgang AS50HD smartphone vanaf morgen te koop bij de Aldi
Volgend artikelApple, Google, Intel en Adobe schikken personeelszaak met 343 miljoen dollar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in