Goedkopere apparaten krijgen Windows 8.1 Bing

Microsoft gaat de goedkopere hardware apparaten voorzien van een nieuwe Windows versie, het gaat hierbij om de nieuwe Windows 8.1 Bing versie. Bij deze versie van Windows wordt Bing als standaard zoekmachine ingesteld.

Bing

Qua Windows onderdelen is de nieuwe versie zo goed als hetzelfde, behalve dat Bing als standaard zoek machine staat ingesteld. Gebruikers kunnen de zoekmachine aanpassen maar fabrikanten niet. Het nieuwe besturingssysteem is dan ook niet bedoeld voor klanten, maar voor fabrikanten. Hierdoor is de prijs voor goedkopere apparaten een stuk lager dan de normale Windows versie. Volgens de blogger Paul Thurrott zouden de apparaten onder de 250 geldig zijn voor de goedkopere deal.

Windows 8.1 with Bing zal niet los verkocht worden in de winkels, de versie zal alleen meegeleverd worden bij nieuwe apparaten.

Vorig artikelNokia werkt aan nieuwe dual boot smartphone met Android en Windows Phone
Volgend artikelApple komt volgende week met software om apparaten te bedienen

1 REACTIE

  1. Wat heb je er dan aan. Ik ben niet van plan om een nieuw apparaat aan te schaffen alleen maar voor Windows 8.1. Laat ze die maar los verkopen dan wel ik er nog over nadenken anders blijf ik lekker met win 7.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in