Plastic versie HTC One opgedoken

Het is al langere tijd bekend dat HTC binnenkort met een nieuwe smartphone komt welke is gebaseerd op de HTC One smartphone. De nieuwe smartphone zal een stuk goedkoper worden dan de HTC One en beschikt over een plastic behuizing. Vandaag zijn er verschillende afbeeldingen opgedoken van de nieuwe Plastic HTC One versie. 

HTC-One-ace

HTC komt volgens de bron volgende maand met een plastic versie van de HTC One M8 smartphone. Door een plastic achterkant is de prijs van het toestel een flink stuk lager dan de huidige HTC One M8 welke de beschikking heeft over een aluminium behuizing.

De HTC One smartphone welke de naam HTC One Ace met zich mee zal krijgen behoudt het 5-inch scherm, en beschikt over een full hd resolutie van 1920×1080 pixels. Intern is er een Snapdragon 801 processor aanwezig welke draait op een kloksnelheid van 2,3Ghz. Naast de quad core processor is er ook 2GB ram aanwezig.

De Camera van de smartphone is ook van mindere kwaliteit aangezien er een 13 megapixel sensor aanwezig is uit de HTC One Mini 2. De afbeeldingen welke vandaag is uitgelekt toont een smartphone met een plastic achterkant.

Vorig artikelSynology komt met nieuwe DS414slim-nas
Volgend artikelHigh end Lenovo smartphone vroegtijdig uitgelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in