Apple hint op komst grotere iPhone 6

Gister heeft Apple tijdens het WWDC geen aankondigingen gegeven voor de iPhone 6, nu blijkt uit de ontwikkelomgeving Xcode dat er verschillende nieuwe varianten van de iPhone 6 op de markt komen, het gaat hierbij om een iPhone 6 met een formaat van 4,7 en 5,5-inch. 

iPhone6

Tijdens het evenement heeft Apple iOS 8 en OS X Yosemite aangekondigd, ook is er een nieuwe Xcode omgeving uitgebracht waarmee de ontwikkelaars de apps kunnen testen. Binnen de nieuwe Xcode versie is het mogelijk om de applicatie te schakelen naar de apparaten met een verschillende resolutie of scherm. Naast de scherm formaten van de huidige Apple producten zijn nu ook de formaten; Resizable en Resizable iPad te vinden in het beheer programma van Apple.

Apple komt waarschijnlijk rond september met een nieuwe iPhone. Ook is er maandagavond een persbericht verzonden dat FOxconn de iPhone 6 met een formaat van 4,7-inch en 5,5-inch gaat producten. Volgens de laatste geruchten start Apple rond juli met de productie van het 4,7-inch model.

Vorig artikelSamsung toont eerste smart-tv met Tizen
Volgend artikelDit zijn de nieuwe iOS en OS X looks in foto’s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in