Kingston introduceert nieuwe HyperX Fury ssd

Kingston heeft vandaag een nieuwe SSD uitgebracht welke is ondergebracht in de Fury serie. De ssd’s zijn gebaseerd op de huidige stijl maar moet een stuk budgetvriendelijker zijn voor de consumenten. Kingston heeft nog geen prijzen bekend gemaakt over de nieuwe serie, maar gezien de specificaties zal dit niet al te veel worden.

Hyper-Fury

De Fury-ssd’s zijn beschikbaar in de variant 120GB en 240GB. De SSD is gebaseerd op een SandForce SF2281 controller met 20nm MLC nand. De prestaties van het 120GB zijn op gebied van de schrijfsnelheid 130MB/s terwijl het 240GB model een snelheid kan behalen van 250MB/s. De lees snelheid is een stuk sneller, zo is een leessnelheid van 330MB/s en 390MB/s mogelijk.

De SSD’s zijn geen schijven welke bedoeld zijn voor snelle prestatie’s, vooral de prijs is volgend de fabrikant erg aantrekkelijk. Kingston heeft de drives daarmee ook ontwikkeld voor de beginnende SSD’s voor gamers, gezien de specificaties voor game doeleinden zeer geschikt zijn. Wanneer de Hyper Fury SSD verkocht zal worden is nog onduidelijk.

VIATweakers
Vorig artikelGoogle Nexus 8 opgedoken op afbeeldingen
Volgend artikelXbox One controller nu ook te gebruiken voor de PC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in